Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

Vi har mycket kunskap att dela med oss av

March 16, 2021

Kodexe och WeSafe skapar bästa förutsättningar för effektiv molndrift med Azure. Fundamentet i kdx Azure Business Platform är Microsofts molnplattform, Azure. Plattformen innehåller över 200 produkter och molntjänster som löser dagens utmaningar och skapar framtiden.

January 24, 2021

Kodexe och Apptus bildar strategisk allians för en modern e-handel. Kodexe + Apptus, en otroligt stark kombination när det kommer till att implementera en e-handel som är specifik och extremt relevant för målgruppen

January 20, 2021

Hur ser framtidens e-handel ut? Behovet av att kunna göra affärer på distans har aldrig varit större och en pricksäker e-handel står högst upp på många företags prioriteringslista. 

January 19, 2021

BIMobject använder kdx Azure Business Platform som bas för sin digitala marknadsföring. Plattformen är grunden i lösningen och ser till att CMS och integrationer tillsammans med verktyg för analys och andra digitala tjänster samverkar på ett smidigt sätt.

January 15, 2021

Kodexe och Litum går tillsammans för en modern e-handel. En e-handel ska vara specifik och extremt relevant för målgruppen, oavsett om det är för B2C eller B2B.

December 20, 2020

CIO/CTO/CDO as a Service. Vi utför uppdrag som kan likställas rollen som CIO, CTO eller CDO åt ett antal kunder idag och har gjort så under många år. Nu erbjuder vi detta "as-a-Service".

December 13, 2020

Ett tillspetsat erbjudande - UI/UX och design. Vi vässar vårt erbjudande ytterligare och utökar våra tjänster med UI/UX och design i toppklass.

November 23, 2020

Bizzkit och Kodexe vill tillsammans se till så att företag i Sverige får samma möjlighet att nå den otroligt starka framgång som många danska företag fått med hjälp av en mycket flexibel headless-plattform.

November 19, 2020

På Kodexe bryr vi oss om våra lokala butiker och naturligtvis de på andra orter också. I dessa svåra tider vill vi hjälpa till. Med vår e-handelsplattform Biddaboo är det enkelt, säkert och effektivt att komma igång.

November 16, 2020

Vi på Kodexe har inte bara lång erfarenhet av att ta oss an digitaliseringens alla utmaningar, utan vi har även lång erfarenhet av att tillsammans med ledningsgrupper och styrelser jobba fram olika digitala strategier.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Virtual Reality Glasses

Interaktion som skapar

Vi brinner för att skapa nya möjligheter genom digital innovation. Vi älskar utmaningar och det komplexa skrämmer oss inte, det är snarare bränslet som får oss att gå igång.

Skapandet uppstår väldigt ofta genom en tät interaktion och kommunikation där vi vågar utmana varandra, där ingen fråga är för dum och där prestige inte existerar.

Vi kan hjälpa dig

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell