Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Vi har mycket kunskap att dela med oss av

November 15, 2023

CTO as a Service. Vi utför uppdrag som kan likställas rollen som CIO, CTO eller CDO åt ett antal kunder idag och har gjort så under många år. Nu erbjuder vi detta "as-a-Service".

September 07, 2023

Den kompletta e-handelshybriden där kunden och upplevelsen är i fokus. Personligt anpassat innehåll, assistans och guidning ger nöjda kunder och ökad försäljning.

August 10, 2023

Kodexe och WeSafe skapar bästa förutsättningar för effektiv molndrift med Azure. Fundamentet i kdx Azure Business Platform är Microsofts molnplattform, Azure.

January 18, 2023

Hulténs nya e-handel är lanserad och körs i Litium tillsammans med kdx Azure Business Platform. Detta är startskottet till en resa in i framtiden.

December 15, 2022

Kodexe - Intern affärsutveckling. Kodexe bedriver ett antal intressanta pionjär-projekt inom det digitala. En del av dessa initiativ medfinansieras av EU, vilket vi är mycket glada och tacksamma för.

January 24, 2021

Kodexe och Apptus bildar strategisk allians för en modern e-handel. Kodexe + Apptus, en otroligt stark kombination när det kommer till att implementera en e-handel som är specifik och extremt relevant för målgruppen

January 20, 2021

Hur ser framtidens e-handel ut? Behovet av att kunna göra affärer på distans har aldrig varit större och en pricksäker e-handel står högst upp på många företags prioriteringslista. 

January 19, 2021

BIMobject använder kdx Azure Business Platform som bas för sin digitala marknadsföring. Plattformen är grunden i lösningen och ser till att CMS och integrationer tillsammans med verktyg för analys och andra digitala tjänster samverkar på ett smidigt sätt.

January 15, 2021

Kodexe och Litum går tillsammans för en modern e-handel. En e-handel ska vara specifik och extremt relevant för målgruppen, oavsett om det är för B2C eller B2B.

December 13, 2020

Ett tillspetsat erbjudande - UI/UX och design. Vi vässar vårt erbjudande ytterligare och utökar våra tjänster med UI/UX och design i toppklass.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?