Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Vårt erbjudande

Vi kan hjälpa er med mycket

Med hjälp av mångårig digital erfarenhet, gedigen kunskap och modern teknik skapar vi verklig affärsnytta för dig som kund.

Vi hjälper er med utveckling, personal och rådgivning.

Helhetslösning för er digitala affärsutveckling

Vi människor upplever en allt mer digitaliserad värld där nya saker avlöser varandra i ett rasande tempo. Det finns massor av möjligheter i det digitala där man drar nytta av teknik och digitalisering för att förädla eller skapa helt nya affärsmöjligheter. Varje verksamhet är unik på sitt sätt. Genom ett ömsesidigt utbyte, där vi får inblick i er verksamhet, er affär, era processer och den data ni har tillgänglig och ni får ta del av vår expertis och mångåriga erfarenhet av det digitala - Vi lär känna er och ert företag för att skapa digitala lösningar utformade efter era behov, som ger mätbar effekt.

Gummy Work From Home

Rätt kompetens till ert team

Med vår tekniska förståelse kan vi erbjuda kvalitetssäkrad personal, som med vårt stöd  blir ett effektivt tillskott till er verksamhet.

Hyr en konsult eller ett utvecklarteam
Vi skräddarsyr ett team som möter ert behov av utveckling och som tar hand om hela projektet med ledning av Kodexe. 

Behöver ni en enskild konsult matchar vi er med en utvecklare som blir en självgående del av er verksamhet. Ute på plats hos er eller sittandes hos oss. 

Rekrytera ny personal
Om ert mål är att anställa och hitta ert nästa tillskott till teamet tar vi hand om hela rekryteringsprocessen och ger er en tryggare anställning.

Kontakta oss så guidar vi er rätt!
Gummy Pc

Connectorer och integrationer

Det mesta handlar om data idag, information som behövs för att allt ska fungera på ett effektivt sätt. Ett system innehåller data som ett annat system behöver, vi är specialister på integrationer och har jobbat med detta sedan 90-talet. När vi blir tillfrågade kring ett systemval sätter vi alltid integrationsbarhet i första rummet.

För att få till en bra integration krävs det inte bara bra kommunikation mellan system utan även med aktörerna som hanterar systemen, detta har vi tränat på i över 20 år och anser oss vara väldigt bra på detta.

Centralen

Konfiguratorer och guider

Det började med världens första fungerande bilkonfigurator 1998, sedan dess har vi utvecklat väldigt många avancerade konfiguratorer som förenklar för människan. Komplicerade säljprocesser blir uppdelade i lätt överblickbara steg som i förlängningen leder till mer försäljning och nöjdare kunder. Detta är en typ av e-handel vi gillar skarpt, även om den inte leder till en direkt transaktion på nätet.

Vi älskar att göra det komplicerade enkelt!

Gummy Coding

E-commerce och säljstöd

Vi har utvecklat e-commerce sedan 1998 och då menar vi inte enbart webshop. När vi tänker e-com är det i många olika skepnader, specifikt framtagna för att dra nytta av alla de erfarenheter som redan finns hos er som sedan kompletteras med digitala möjligheter.

E-commerce ska alltid utgå från en affärsidé som fungerat utan det digitala under en längre tid, eller en helt ny affärsidé, men e-commerce ska aldrig utgå från ett system och dess egenskaper om vi får bestämma.

Orkester

Strategisk rådgivning

Vi hjälper våra kunder med den digitala utvecklingen och vi vill alltid att våra kunders strategi ska innehålla en hög grad av digitala initiativ och att det digitala får stort utrymme.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i sin förflyttning mot en högre grad av digitalisering.

Open Shop Sign

B2B E-handel

E-handel mellan företag har en tendens att bli en automatiserad process som sker utan mänsklig inblandning och detta kan vara väldigt bra speciellt inom området effektivisering. Men egentligen tas alla beslut av människor och vi har känslor som påverkas positivt av attraktiva och smidiga lösningar.

Det finns en hel del att lära från B2C och egentligen förespråkar vi en E-handel med människan i fokus - H2H E-handel.

Gummy App Development

Användarupplevelsen i framsätet

UI/UX

För att din digitala satsning ska ge bästa möjliga resultat, så hjälper vi er att ta fram en stark digital upplevelse förankrad i er övergripande strategi och i ert varumärke. Vi sätter användaren i fokus, och genom sitemaps, wireframes och interaktiva prototyper, så itererar vi fram den absolut bästa lösningen för er och era användare, både logiskt och visuellt.

Gummy Designer Tools

Visuellt tilltalande digitala lösningar

Design

Vi har lång erfarenhet av att designa målgruppsanpassade webblösningar och vi vet hur man bäst utvecklar, designar och driver webbplatser. Därför designar vi alltid webblösningar baserat på ert företags önskemål och utmaningslösningar, för att vara fullt anpassade efter era behov, vilket underlättar användandet och maximerar affärsnyttan.

Hur kan en samspelt digital plattform hjälpa till

Automation

Teknikdriven automation har länge varit central för att spara tid och resurser. Vi älskar när maskinerna kan utföra tråkiga och tidskrävande uppgifter åt oss.

E-commerce

Valet av e-handelsplattform ska baseras på verksamhetens affärsmål och visioner. Plattformen kommer att bli affärskritisk väldigt snabbt.

Förstudier och planer

Det är inte enkelt att välja rätt i det enorma utbudet av digitala tjänster och plattformar. Vi har hunnit se mycket genom åren och vi vet var vi ska börja leta.

Mobila lösningar

Våra vanor och behov har ändrats markant de senaste åren, vikten av att vara tillgänlig är enorm. Vi hjälper er att vara där er kund är.

Punktinsatser

Vi har inget emot att gör mindre punktinsatser, de får gärna vara lite svåra och utmanande. Prova oss gärna på detta sätt!

Digital nulägesgranskning

Har ni ett optimalt systemstöd för er verksamhet? Vi ser till så att ni får full koll på på befintlig systemkarta och vägen framåt mot ett effektivare systemstöd.

Search

När informationsflödet är ofantligt stort och ökar för varje sekund vill man se till så att kunden hittar rätt direkt, fri-text eller filtrering?

Senior advisors

Behöver ni rådgivning i ert digitala eller tekniska arbete, vi har mer än 20 års erfarenhet av branschen. Ni kanske behöver låna in en CTO, CIO, CDO...?

AI

Innan man kan automatisera behöver man överföra kunskap till maskinen, vi hjälper er genom processen som kanske leder till fullt utvecklad AI.

Annie Spratt 2

E-handel ska leverera positiv helhetsupplevelse

Din magkänsla säger nog att säljaren/butiken definitivt har förtjänat ett andra besök. Nu vet de ju dessutom vad du föredrar i form av produkter och service, så upplevelsen kommer garanterat bli än mer angenäm nästa gång.

Föreställ dig nu att er egen e-handel per automatik skulle kunna leverera en dylik positiv helhetsupplevelse. Troligast skulle era kunder då vara mindre angelägna att googla fram andra alternativ. Vi människor är som bekant ganska känslostyrda och återvänder gärna dit vi trivs – i egenskap av privatperson eller som representant för vårt företag.

Oavsett om ni saluför inom B2B eller B2C så misstänker vi att era kunder skulle trivas riktigt bra med personligt anpassade produktvisningar och erbjudanden, ackompanjerade lättillgängliga och pedagogiskt framställda fakta. För att inte tala om smidig orderläggning, snabb och säker betalning, och sökbara och flexibla leveransalternativ. Säkert har du en egen e-handelsfavorit. Har vi rätt om vi gissar att den både ser riktigt bra ut, och fungerar klanderfritt, via mobilen? Att det är dit du instinktivt vänder dig för dina återkommande inköp?

Kodexe Sport Relations

Kodexe brinner för att kombinera affärer och sport.

Vi vill digitalisera och maxa upplevelsen kring sporten med hjälp av vår erfarenhet, vårt genuina intresse och såklart genom våra tjänster såsom Marketing Automation, E-handel och webblösningar för att nämna några. Kort och gott vill vi hjälpa sport-Sverige att bli bättre på att analysera, mäta och effektivisera upplevelsen kring idrotten. Allt handlar om information. Ju mer insamlad data desto bättre lär du känna dina intressenter och kan då skapa skräddarsydda erbjudanden till dina specifika mottagare med hjälp av nya intäktsmodeller.

Detta är något vi verkligen brinner för!

Mobile Pay 3

Biddaboo

Vår alldeles egna e-handels och auktionsplattform. 

E-shopar tar tid och pengar i anspråk att sätta upp. Med vår e-handelsplattform Biddaboo är det enkelt, säkert och effektivt att komma igång.

Auktion eller e-handel?

Från idé till verklighet

Vi vill inte se intelligent digital innovation med god framgångspotential fastna och för alltid bli kvar på idéstadiet. Vi vill bidra till att säkerställa att fler goda idéer konkretiseras i fullbordade och uppskalningsbara lösningar.

Förverkliga din idé

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy Macbook Wide

Joina oss eller vårt nätverk

Brinner du precis som vi för smarta digitala lösningar med upplevelsen och resultatet i centrum?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter och är alltid öppna för samarbeten där vi tillsammans tillför massor av värde till våra kunder.

Anslut dig till vårt team
Symbol EST2005 Dual Color Sol Small3 (1)

Kodexe: Din digitala partner

Hur resan känns både för oss och er är det verkliga resultatet. Att se den digitala mognaden växa fram och leverera ett resultat som utvecklar er verksamhet är vår kärna. För oss handlar det inte om att utföra utan om att tillföra.

Nyfiken på oss?