Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

Digitala entreprenörs-själar

Tusentals timmar av digital affärsutveckling

Söker ni entreprenörskap och digital innovationskraft?

Vi på Kodexe har mer än 20 års erfarenhet av att skapa digitala affärsmöjligheter. Vi utgår alltid från våra kunders affär och kunskap, sedan kryddar vi med det vi kan bäst.

Gummy Pocket Knife

Man kan skära med en gaffel - Men det är rejält mycket enklare med en kniv

Vi verkligen älskar samarbeten och tycker att ni som kund ska få det bästa som finns tillgängligt för varje del. Vårt ekosystem utvecklas hela tiden.

Därför har vi väldigt många utvecklade samarbeten och ser alltid fram emot nya bekantskaper.

Besarta Om Oss

Besarta Jusufi

Digital Project Lead

Project wizard med passion för det digitala och en utvecklingsanda. Leder projekten med struktur, energi,  passion och en hel del humor. Med en bakgrund från form och språk, men nyfunnen kärlek för teknik.

Man skulle nog säga att intresset för träning och hälsa är stort. Majoriteten av tiden som spenderas utanför jobbet är på gymmet. När jag inte tränar lyssnar jag på en del vinyl, läser en del böcker och det gärna med ett glas vin.

Skapa ordning i vardagen?
Micke Om Oss

Michael Nilsson Pauli

Digital Business Pioneer

Digital visionär med människan och resultatet i fokus. Entreprenörssjäl med näst intill oändlig energi, älskar att utmana det okända och upptäcka det oupptäckta. Internet-pionjär med en gedigen teknisk bakgrund och förståelse som älskar att förmedla och översätta avancerad teknik till mänsklig nivå.

Som åskådare inbiten fotbollssupporter, som deltagare avdankad fotbollsspelare och nyfunnen kärlek för triathlon. Dricker gärna gammal whisky och lite yngre öl. Pratar gärna (och ibland lite för mycket) kring spännande lösningar och nya affärsmöjligheter med er.

Något spännande på gång?

Samarbeten

För att kunna ge våra kunder den service de förtjänar har vi ett stort antal partners som alla har sina speciella färdigheter. Listan över de system vi använt oss av genom åren är mycket lång och den växer hela tiden. Det finns inte ett system som löser alla uppgifter.

Vi älskar att lära oss nytt och våra många år i branschen gör att tröskeln är näst intill obefintlig när det gäller att lära sig nytt.

Vårt ekosystem förändras löpande, men några exempel: 

Vårt ekosystem
Urban Om Oss

Urban Andersson

Digital Overlord/ Digital High Tech Pioneer

Digital pionjär och visionär med ett djupt tekniskt kunnande inom ett svårräknat stort antal områden. Med fötterna i den skånska myllan och huvudet spejande efter nya idéer och möjligheter. 40 års erfarenhet av tekniska lösningar och utveckling, arbetat med Internet-baserade lösningar långt innan det var på allas läppar.

Gastronom av astronomiskt format. Om det ska kollas på sport är det stadens hockeylag som gäller. När ni behöver systemarkitektur och utveckling av rang ställer jag gärna min erfarenhet och mina kunskaper till ert förfogande.

Ett till synes olösbart problem?
Per Om Oss

Per Bolmstedt

Digital High Tech Pioneer

Mottot är att inga problem är för små eller irrelevanta och att allting kan lösas med teknik. Grävandes i den djupa digitala verktygslådan som har uppnått astronomiska mått efter att ha fyllts på i decennier. Löser alla digitala problem med stor fingertoppskänsla.

Ständigt sprudlande av nya idéer för att lösa kundernas alla digitala utmaningar. När han för en liten stund lämnar den digitala värden kan han ses påtande i den egna kolonilotten eller fixande med sticklingar eller spelande tv-spel med barnen.

Några digitala utmaningar?

Samarbetspartners

Kodexe har ett stort nätverk av samarbetspartners. För att kunna upprätthålla en stor leveranskapacitet har vi försett oss med ett antal partners för utveckling. Våra partners jobbar tätt ihop med oss och vi har stort utbyte av varandra, vi på Kodexe tar alltid det fulla ansvaret och ser till att leveranserna håller högsta kvalitet.

Vi älskar verkligen samarbeten, genom åren har vi arbetat med många firmor runt om i världen. För att nämna några av de vi samarbetar med just nu:

  • Navigator
  • Microsoft
  • KAN
  • Big South
  • Eminent Reklambyrå
Felix Om Oss

Felix Lundquist

Digital Hammer Coder

Inbiten problemlösare som klarar av alla uppgifter, oavsett svårighetsgrad. Stort intresse kring det tekniska i allmänhet och programmering i synnerhet. Blir aldrig mätt när det kommer till att ta sig an en ny utmaning eller knäcka ännu ett problem.

Tungt ska det vara! När det knackas kod är det Metal i lurarna för att skapa rätt stämning som leder till det perfekta resultatet.

Hårdknackad kod någon?
Pontus Om Oss

Pontus Madsen

Global Commuting Digital Designer

Sylvass designer som brinner för att ta användarens sida när det kommer till att skapa saker som är lättförstådda för att underlätta i dessa tekniska tider. Tar sig an era utmaningar och hittar lösningar.

Global pendlare. Allt han behöver är sin laptop och Internet, resten löser sig. Spenderar huvuddelen av sin tid i Japan med att rita serier, pyssla med roliga sidoprojekt samt att lösa alla världens problem med bra design.

Flyttar gärna lite pixlar åt er om ni vill.

Snygg och användarvänlig design?

En berättelse om Kodexe

För dig som är nyfiken på lite historia...

Från början till nu
Tim

Timm Dunker

Digital Explorer Developer

Lyhörd öppensinnad utvecklare som passionerat utvecklar allt som önskas. Nyfiken och med stor entusiasm tacklas nya utmaningar med målet att leverera nytänkande resultat. Nya verktyg, nya metoder och nya tankesätt är något som inspirerar snarare än skrämmer.

Gillar att svinga en bägare med trevligt umgänge i avslappnad miljö. Finns denna miljö inte fysiskt kan man alltid utnyttja teknikens utveckling och ses i en fantastisk VR-miljö istället.

En början på en förverkligad idé?

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell