Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

CIO/CTO/CDO as a Service

20 års erfarenhet i digitaliseringsbranschen som en tjänst

Digitaliseringen går på högvarv just nu! Vi har noterat att väldigt många företag söker folk inom detta område. De flesta företag känner nog att de behöver vara med på tåget innan det är för sent.

Vi utför uppdrag som kan likställas rollen som CIO, CTO eller CDO åt ett antal kunder idag och har gjort så under många år. Om ni känner att ni har behov av att få in mer kompetens i ert bolag inom digitalisering, då har vi en effektiv lösning.

Lyssna på vårt alternativ?

Strategi och handling

Under våra mer än 20 år i digitaliseringsbranschen har det blivit mycket strategiarbete som bland annat har resulterat i ett stort antal systemöversikter, ett mycket bra sätt att få överblick på sitt digitala landskap som det ser ut just nu och hur det skulle kunna se ut när strategin är realiserad.

Om ni av någon anledning inte har möjlighet anställa, hör av er till oss. Vi kommer att hitta ett bra upplägg som passar just er. Vi kan också hjälpa er att hitta rätt person att ta över efter oss, när tiden är rätt för det.

Vi utför uppdragen operativt och alltid tillsammans med ledningsgrupp eller styrelse.

Superkraft kostnadseffektivt!

Digital affärsutveckling

Vi människor upplever en allt mer digitaliserad värld där nya saker avlöser varandra i ett rasande tempo. Det finns massor av möjligheter i det digitala där man drar nytta av teknik och digitalisering för att förädla eller skapa helt nya affärsmöjligheter. Varje verksamhet är unik på sitt sätt. Genom ett ömsesidigt utbyte, där vi får inblick i er verksamhet, er affär, era processer och den data ni har tillgänglig och ni får ta del av vår expertis och mångåriga erfarenhet av det digitala.

Då kan vi tillsammans skapa något som ger ett fantastiskt resultat.

Dags att hoppa på expresståget?

Entreprenörskap och affärsutveckling som en tjänst

Digital affärsutveckling

Er unika verksamhet och kunskap tillsammans med vår expertis och mångåriga erfarenhet av det digitala skapar en affär med ett positivt resultat.

Förstudier och planer

Det är inte enkelt att välja rätt i det enorma utbudet av digitala tjänster och plattformar. Vi har hunnit se mycket genom åren och vi vet var vi ska börja leta.

En idé som verkar omöjlig

Inte för oss. Vi förädlar och förverkligar era idéer, vi är med er hela vägen och säkerställer teknik samt digital gångbarhet. Även de som verkar otänkbara.

Digital nulägesgranskning

För att få full koll på den befintliga systemkartan och en rekommenderad väg framåt mot bättre utnyttjande dels av det som redan finns på plats, men kanske också genom att tillföra något nytt, dock aldrig utan en genuin ROI-kalkyl.

Frågor vi ställer oss.

  • Har vi ett optimalt systemstöd för vår verksamhet, eller finns det utrymme för förbättring?
  • Har våra systeminvesteringar verkligen lönat sig? Om ja, hur mycket?
  • Kan personalen tillgodogöra sig den effektiviseringspotential som erbjuds?
  • Finns det affärsmöjligheter som är outnyttjade på grund av tidsbrist eller okunskap?
Hur får jag koll på läget?

Expertrådgivning i en värld av oändliga digitala möjligheter

Digital affärsutveckling

Er unika verksamhet och kunskap tillsammans med vår expertis och mångåriga erfarenhet av det digitala skapar en affär med ett positivt resultat.

Senior advisors

Behöver ni rådgivning i ert digitala eller tekniska arbete, vi har mer än 20 års erfarenhet av branschen. Ni kanske behöver låna in en CTO,CIO, CDO…?

Digital nulägesgranskning

Har ni ett optimalt systemstöd för er verksamhet? Vi ser till så att ni får full koll på på befintlig systemkarta och vägen framåt mot ett effektivare systemstöd.

Titlarna är många

CIO, CTO, CDO, CMO, CPO, Digital Strateg, Digital affärsutvecklare

Titlarna är många, men vi skulle säga att utmaningarna är ganska lika.

Oavsett vad ni vill kalla det, kommer ni att få del av all vår erfarenhet och kunskap. Vi kommer att tillföra detta genom en samlad kunskap från minst tre personer som arbetat tillsammans i mer än 20 år inom just detta område.

Det började 1998 med världens första fungerande bilkonfigurator åt Volvo...

Vilken grej! Jag vill höra mer.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Virtual Reality Glasses

Interaktion som skapar

Vi brinner för att skapa nya möjligheter genom digital innovation. Vi älskar utmaningar och det komplexa skrämmer oss inte, det är snarare bränslet som får oss att gå igång.

Skapandet uppstår väldigt ofta genom en tät interaktion och kommunikation där vi vågar utmana varandra, där ingen fråga är för dum och där prestige inte existerar.

Vi kan hjälpa dig

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell