Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

Personlig Hybrid E-Handel

Inspiration, kundvård och sälj

Det är vad dagens e-handel bör innehålla.

Men hur har webben och e-handeln utvecklats de senaste 25-åren? Detta är något vi funderat på.

Webb1

Starten av e-handel i slutet på 90-talet

Webbsida med massor med inspiration men inget sälj.

Storytelling, know-how, påkostade videos, snygga bilder och mycket information. Man blev supersugen på att köpa men i många fall saknades just möjlighet att göra detta. 

 

Webb2

För några år sedan blev det explosion av köp-knappar

Endast fokus på sälj, rakt på sak, ingen tid till inspiration.

Det är frilagda urtråkiga produktbilder sida upp och sida ner. Många e-shopar ser likadana ut och söker man information eller inspiration måste man lämna sidan.

Webb3

Dagens e-handel: Hybrider - en bit på vägen

Inspiration och sälj i harmoni.

Det börjar dyka upp e-shopar med bättre användarupplevelse, man blir assisterad och inspirerad samtidigt som det är enkelt att köpa. När man lagt något i sin varukorg är det superenkelt att handla vidare, få lite bra tips, rekommendationer osv.

Webb4

MÅL! - Personanpassad kundupplevelse

Den kompletta e-handelshybriden där kunden står i fokus.

Smidig assistans och enkelt att köpa. Innehållet är anpassat till den inloggade personen. Har man precis köpt ett golf-set eller en diskmaskin är dessa produkter borta ur fokus. Istället erbjuds man kanske golfbollar, golfkurser eller diskmaskinstabletter, guiden till renare disk.

Vi vet alla att glada och nöjda kunder som känner sig sedda (V.I.P.) är benägna att handla mer och dessutom stanna kvar i just er kundresa. 

Ligg steget före konkurrenterna

Vill ni bli först i er bransch med en personanpassad e-handel?

Kontakta oss redan idag så tar vi ett första möte om era mål och visioner. Våra tankar och idéer passar lika bra för B2B som för B2C, vi kallar det H2H.

Ja, jag vill bli kontaktad!

kdx Azure Business Platform

Molnplattformen för digitala affärer och effektiva integrationer.

Er nya digitala plattform. Webbplats, kundportal, guider, verktyg alla försedda med data från kontrollerad källa med automatik. Hela kundresan hanteras och nya leads genereras. Lägg till Marketing Automation, SEO och andra delar för att locka till er fler intressenter som omvandlas till trogna kunder.

Från idé till verklighet

Vi vill inte se intelligent digital innovation med god framgångspotential fastna och för alltid bli kvar på idéstadiet. Vi vill bidra till att säkerställa att fler goda idéer konkretiseras i fullbordade och uppskalningsbara lösningar.

Förverkliga din idé

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Virtual Reality Glasses

Interaktion som skapar

Vi brinner för att skapa nya möjligheter genom digital innovation. Vi älskar utmaningar och det komplexa skrämmer oss inte, det är snarare bränslet som får oss att gå igång.

Skapandet uppstår väldigt ofta genom en tät interaktion och kommunikation där vi vågar utmana varandra, där ingen fråga är för dum och där prestige inte existerar.

Vi kan hjälpa dig

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell