Upptäck kdx Azure Business Platform, er portal till framtiden.

kdx Azure Business Platform
kdx Azure Business Platform
kdx Venture
kdx Venture

Bizzkit - En komplett e-handelslösning

Plattformen för kunder med höga e-handelsambitioner

Bizzkit och Kodexe vill tillsammans se till så att företag i Sverige får samma möjlighet att nå den otroligt starka framgång som många danska företag fått med hjälp av en mycket flexibel headless-plattform. Plattformen är helt rätt för kunder med höga e-handelsambitioner och är fullt flexibel att utgöra grunden för en unik kundupplevelse.

Vi på Kodexe utgår alltid från kundens unika behov och önskningar och därefter hjälper vi till att hitta den perfekta plattformen att utgå från. Låt oss hjälpa er att välja rätt i djungeln av alternativ, kanske är det just Bizzkit som är rätt för er.

Företag som Matas, BabySam, Assa Abloy, Fristads tillsammans med många fler har skördat stora framgångar med sin e-handelslösning baserad på Bizzkit. Om ni känner att er nuvarande plattform inte räcker till, då har vi ett riktigt hett alternativ åt er.

Vi har tillsammans med Bizzkit valt att kalla plattformen "endless", då möjligheterna är oändliga. 😊

Bizzkit finns så klart tillgänglig i kdx Azure Business Platform och samverkar därmed på bästa sätt med era övriga plattformar, system, verktyg och molntjänster.

Gedigen meritlista

Tillsammans med våra kunder har vi i mer än två decennier utvecklat lösningar som genom digitalisering ökat både kundupplevelse och resultat.

Gummy App Development

Affärsnära digitala lösningar

Vår kunskap och vår mångåriga erfarenhet inom det digitala ger oss perfekta förutsättningar att hjälpa er hitta nya affärsmöjligheter. Detta sker genom att vi först lyssnar på er och får en bra insikt i er affär. Sedan kryddar vi med vår passion , mötet mellan människa och de digitala möjligheterna.

Resultatet blir alltid en bättre affär, men väldigt ofta resulterar det också i en helt ny affär.

Signerat Kodexe

Vår arbetsmodell är flexibel för varje projekt. Det måste den vara för att kunna möta varje kunds unika behov. Under vår tid i branschen har vi sett projektmetoder som vattenfall, agile, scrum och lean komma och gå, och idag har vi landat i ett koncept som får oerhört positiv feedback från kunder och som passar oss som hand i handske.

Vår modell hjälper oss att fånga upp helheten tidigt, låter oss arbeta nära kunden under hela projektets livscykel, och säkerställer att vi levererar fullbordade, högkvalitativa lösningar inom överenskomna tidsramar. 

Vår arbetsmodell