En blomstrande sommarhälsning och en brännhet inbjudan (save the date)!

2016-06-22
Semestertider nalkas, och om vi får skicka med ett gott råd ut i båten, till stranden eller till det dignande midsommarbordet så är det följande: Strunta i det nu! Släpp det! Investera i er själva istället!

Vi syftar naturligtvis på grubbleriet runt presumtiva digitala investeringar, vilket många i år troligast kommer att ta med sig hela vägen till sommarstugan.

Alla dessa stora och små åtgärder – på webben, i systemparken, och bland dagliga rutiner – som ska låta er automatisera mera och flytta fram positionerna i en allt mer digitalt driven konkurrenssituation. Svåra att överblicka, och än svårare att lönsamhetsberäkna.

Initiativ flyter trögt, och nu är det bråttom. När höstvindarna börjar vina är det ju för sent för att börja snegla på budgeten och precisera det som krävs för att säkerställa ett framgångsrikt 2016/17. Eller?

Åh nä. För vet ni vad? När ni utvilade och solkyssta kommer tillbaka från semestern så kan ni räkna med oss. Vi hjälper er att avgränsa, prioritera och realisera. Vi gör det under månadens alla veckor, och veckans alla dagar, men speciellt i samband med

Kodexe höstpreludium 2016

När? Torsdagen den 15e september, kl. 14:00
Var? Södra Tullgatan 3 i Malmö, våning 7
Vem? Alla som är intresserade av intelligenta IT- och webblösningar till stöd för människan såväl som för affären. Kunder, vänner och nyfikna; välkomna!

Vi tar fasta på praktiska och direkt resultatinriktade aspekter av företagens digitalisering. Efter ett 2015/16 präglat av inspiration i den digitala transformationens tecken är det dags att se till konkreta, kostnadsstrategiska insatser: Vad krävs egentligen för att bli en kraft att räkna med på den digitala arenan redan hösten 2016?

Kortare matnyttiga föredrag varvas med fika och diskussioner. Klockan 16:30 rundar vi av med mingel och förtäring på terrassen. Agenda inkl. talare (interna/externa) annonseras i augusti.

Boka in redan nu! En anmälan kan aldrig ske för tidigt. Vill du/ni komma? Skicka ett mail till johanna@kodexe.se redan idag! Ange deltagarnamn och e-postadress(er), samt meddela kring eventuella allergier.

Tillbaka till nyheter & event