Kodexe grundar för bergsäker PIM-succé hos S:t Eriks

2016-08-10
Med ett omfattande produkterbjudande gentemot ett stort antal entreprenadföretag och återförsäljare samt stat och kommun så finns mycket att tjäna på att effektivisera hanteringen av marknadsmaterial och prislistor. S:t Eriks, ett av Sveriges ledande företag inom mark- och VA-system, kan inom kort börja skörda söta ROI-frukter sprungna ur automation med hjälp av PIM.

Har du någon gång lagt plattor runt poolen eller längst garageuppfarten? Anlagt en rustik mur eller brunn i trädgården, eller en granittrappa upp till ytterdörren? Då är sannolikheten stor att du kommit i kontakt med produkter från sten och betongspecialisterna S:t Eriks!

I S:t Eriks gedigna sortiment återfinns exempelvis marksten, murblock, plattor, rör och brunnar, samt takpannor – i en enorm variation avseende material, storlek, färg och form. De erbjuder dessutom design och gjutning av objektspecifika specialprodukter. Med andra (PIM-relaterade) ord; ett produktträd av det komplexare slaget, tillika ett utsökt uppdrag för en slipad PIM-implementatör.

Erkänt verkningsfulla inRiver PIM kommer inom kort att utgöra navet för en samordnad produktinformationshantering gentemot primärt prislistor, katalog och produktblad – i högsta grad tidsbesparande jämfört med dagens manuella processer. Kodexe ser fram mot ett spännande projekt, och riktar stort tack till Jörgen Bergengrip, Joakim Wasseng och hela S:t Eriks för förtroendet!

Läs mer om S:t Eriks på steriks.se

Tillbaka till nyheter & event