Vi söker ny Marknads- och Eventansvarig

2019-06-11
merge
Vi söker vår nästa stjärna som vill bli en del av ett starkt företag med höga ambitioner. I rollen som ansvarig för vår Digitala Marknadsföring- & för våra Event kommer du att vara navet i vår verksamhet och jobba mot både nya och befintliga kunder. 
 

Rollen har även en säljande del där du självständigt kommer att arbeta med nykundsbearbetning och lead-genererande aktiviteter. Du är snabb, kreativ, lösningsorienterad och givetvis mycket duktig på att uttrycka dig i ord och bild. Utveckling av vårt varumärke och kundrelationen via bl.a. digital närvaro, events och nätverkande blir ditt huvudfokus liksom utveckling av vår webbplats, digitala kanaler, och annan digital närvaro. Du kommer även att arbeta med att skapa visuellt lockande PowerPoints och annat marknadsmaterial. 

För att lyckas med tjänsten bör du:

Vara driven, framåt, nyfiken och kreativ. Kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Engagerad och målfokuserad med delvis korta deadlines. Sedan gillar vi naturligtvis medarbetare som är prestigelösa likt oss själva och har en vilja att ständigt lära sig nya saker. 

Vi vill att du har följande kunskaper: 

Utmärkt kännedom och kunskap kring sociala medier, sökordsoptimering och analytics. Adobe CC med fokus på InDesign, Photoshop och Illustrator. Office-paketet med fokus på PowerPoint och Word. Rollen som Digital Marknad- och Eventansvarig är på heltid och utgår från vårt kontor vid Södertull i Malmö. 
 

Vi erbjuder... 
  • En omväxlande och utvecklande roll på ett bolag med en kultur som präglas av kreativitet, djupt engagemang och en stark gemenskap 
  • En marknadsmässig stark produkt som gör skillnad för kunden 
  • Trevlig arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor i ljusa lokaler vid Södertull 
  • Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person 

Sök tjänsten på jobb@kodexe.se För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår operativa chef Jonna på mejl: jonna@kodexe.se eller på telefon: 076-634 91 46. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

  

Tillbaka till nyheter & event