Kodexe och Navigator samarbetar kring ny webbplatslösning för Nolato-koncernen

2016-12-08
Kodexe har tillsammans med kommunikationsbyrån Navigator fått förtroendet att hjälpa Nolato i deras satsning på en ny koncerngemensam webbplatslösning.

Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Bolaget utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE till ledande kunder inom medicinteknik, läkemedel, telekom, fordon, hygien och andra utvalda industriella sektorer.

"Den nya webbplatsen ska ha ett tydligt kundfokus, samtidigt som den även ska ge koncernens övriga intressenter, till exempel aktiemarknaden, en bra bild av Nolato som ett framgångsrikt företag med hög kompetens och ansvarstagande värderingar", kommenterar Mats Håkanson, ansvarig på Nolato för den nya webbplatsen.

"I vår utvärdering kände vi att kombinationen IT-experterna på Kodexe och kommunikationsexperterna på Navigator gav oss en god grund för det nära och givande samarbete vi ville ha för att skapa vårt nya sälj- och kommunikationsverktyg."

Våren 2017 kan Nolato se fram emot en ny koncerngemensam webbplatslösning byggd på det senaste inom digital plattformsteknik. Från Kodexes håll ser vi oerhört mycket fram emot ett fortsatt och fördjupat samarbete med Navigator, en av Sveriges ledande fullservicebyråer med fokus på B2B och strategisk kommunikation. Tillsammans med vår egen expertis inom back-end och integration så borgar samarbetet för en riktig fullträff.

Projektet har redan passerat startgroparna, och vi ser fram emot en riktigt spännande och produktiv vinter!

 

Tillbaka till nyheter & event