Karriär hos Kodexe

Hej – kul att du är intresserad av Kodexe! Vi hoppas att du vill hänga med när vi fortsätter att skapa branschens vassaste och mest kundcentrerade IT-lösningar i Microsoft .NET.

Vem är du?

Vi tror att du är en kommunikativ, ansvarstagande och utåtriktad lagspelare som månar om goda relationer med såväl kollegor som kunder. Du backar inte för en utmaning och trivs bra i en dynamisk och flexibel miljö där du arbetar i projekt nära ditt team och beställaren. Att du brinner för möjligheten att ta dig an nya tekniker ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder

En prestigelös och kreativ arbetsplats i hjärtat av Malmö, där du arbetar inhouse, och tillsammans med erfarna och hjälpsamma kollegor får möjlighet att arbeta med moderna ramverk och teknik i framkant. Du har stora möjligheter till kompetensutveckling som du själv kan påverka. Självklart erbjuder vi en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, en aldrig sinande kanna kaffe och en daglig dos visdom och humor.

Sök idag!

När vi inte har specifika tjänster utlysta så går det utmärkt att lämna en spontanansökan. Vi välkomnar ansökningar från både juniora och seniora .NET/C# talanger via relevant formulär nedan.

Har du några frågor eller funderingar inför din ansökan? Välkommen att kontakta oss: jobb@kodexe.se eller 040-630 72 90.

Praktiksugen?

Student inom data/IT/systemvetenskap och på jakt efter en praktikplats? Välkommen att höra av dig! Vi tar gärna emot praktikanter i mån av möjlighet. Skicka ett mail till jobb@kodexe.se och ange ”Förfrågan om praktikplats” i ämnesråden. Ange vilken utbildning och vilket år du läser, samt praktikens längd och omfattning (heltid, deltid?) inklusive start- och slutdatum. Lägg gärna in en länk till kursen/utbildningen, och bifoga gärna ditt CV.

Kodexe på Instagram